Zrekonstruovaná budova Life v Praze je z 90 % pronajata

Tři nové pronájmy se uskutečnily v Praze na Brumlovce v kancelářské budově Life_Building C, která je tak obsazena téměř z 90 %. Novými nájemci jsou technologický startup NFCtron Pay, fitness klub Form Factory a provozovatel bistra 23 group. Budovu, která v roce 2020 prošla kompletní rekonstrukcí, vlastní společnost VIG Fund.

„Budova získala po rekonstrukci certifikaci BREEAM In Use s hodnocením Excellent s nízkou spotřebou energií. Nájemci ocení napájecí stanice pro elektromobily a nejnovější technologické vybavení prostor,“ líčí manažerka VIG Fund Barbora Nosková. Aktuálně jsou volné už jen dva kancelářské prostory o rozloze 350 a 1400 m2. Většina společností, které v budově sídlí, jsou z IT, technologického nebo finančního oboru.

Technologický startup NFCtron, který poskytuje platební systém pro koncerty a festivaly a pracuje na inovativních platebních produktech, využije v budově Life plochu přes 2000 m2. „V nových prostorách vybudujeme kanceláře s futuristickým designem, který bude korespondovat s obloukovým půdorysem této části budovy. Vytváříme místa pro komunitní setkávání i aktivní odpočinek. Součástí našich nových kanceláří bude i posilovna, dětský koutek, chill-out zóna nebo podcastové studio,“ říká zakladatel NFCtron Václav Jaroš.

Form Factory otevře v budově další pobočku o velikosti 1250 m2. „Koncept našich fitness klubů se u veřejnosti osvědčil, proto jsme za poslední dva roky otevřeli dalších pět poboček. Nový klub v budově Life vytvoří komunitní prostor a nabídne možnosti pro tréninky. Současně vznikne první projekt udržitelného konceptu Green Fitness Club,“ uvádí jednatel Form Factory Štefan Blahovec.

Firma 23 group bude provozovat občerstvení v prostorách před budovou a tím doplní portfolio služeb v nejbližším okolí, jako jsou bistro, drogerie, supermarket, kantýna nebo lékárna. Mezi další benefity budovy patří společná střešní terasa s vybavenou kuchyní, kolárna se šatnou a sprchami, dvě patra podzemních garáží a skladové plochy v přízemí.

Zaujal Vás tento článek? Přečtětěte si další články z našeho blogu.

Zdroj: Skypaper