Pronájem

VIA UNA, Na Příkopě, Praha 1 - Staré Město

Praha 1Ev. č. nabídky SL-VIAUNAR

Pronájem reprezentativních kancelářských prostor v nově zrekonstruované budově na ulici Na Příkopě pod novým názvem VIA UNA. Samotná budova je umístěna v historickém centru města přímo u Náměstí Republiky a v blízkosti Staroměstského i Václavského náměstí. Kromě nápadné fasády má projekt mnoho architektonických prvků, jako je prostorná vstupní hala, velké atrium, terasy a balkony s výhledem na centrum Prahy. Projekt VIA UNA kombinuje historické kouzlo s moderními požadavky na moderní kancelářské a obchodní prostory.

Kancelářské prostory v budově budou připraveny k nastěhování v Q1 / 2022 a obchodní prostory budou následovat v Q2 / 2022.

Špičkové kancelářské prostory jsou přístupné několika vchody z ulice Na Příkopě i z ulice Celetn a nabízejí až 8 980 metrů čtverečních rozložených do šesti podlaží.

Do obchodních prostor se dostanete třemi vchody, včetně jedinečného luxusního vstupu hned vedle Prašné brány. Samotné obchodní prostory nabízejí až 4 560 metrů čtverečních prémiového prostoru rozloženého do tří pater.

Cena na vyžádání

K dispozici

PlochaPatroPoznámkaČasování
126 m²Ihned
220 m²Ihned
1 072 m²Ihned
1 257 m²Ihned
1 342 m²Ihned
1 537 m²Ihned

Další informace

Lokalita
Praha 1

Vybavenost

Bezbariérový přístup | Možnost změny dispozice | Přístup 24/7 | Výtah

Podobné v okolí