Pronájem

Brumlovka Alpha, Vyskočilova, Praha 4 - Michle

Praha 4Ev. č. nabídky OFF-Alpha160

Nabízíme na pronájem velmi atraktivní obchodní prostory o ploše 160 m2 v přízemí administrativní budovy Alpha, přímo u autobusové zastávky.
Výborně strategicky umístěná obchodní jednotka s velkými výlohami na hlavní třídu Vyskočilova se nachází na rohu budovy u sjezdu z magistrály 5. května. Budova Alpha s celkovou pronajímatelnou plochou 12 300 m2 je sídlem mnoha významných tuzemských i zahraničních firem.

Retailovým nájemcem v objektu je restaurace Puzzle Pasta se zaměřením na těstoviny a saláty. Venkovní veřejné parkoviště se nachází přímo za budovou. Vynikající je dopravní dostupnost, autobusová zastávka „Brumlovka“ přímo před budovou (1 zastávka od metra Budějovická), pěšky je to z Budějovické také pár minut. Přímé napojení na Pražský okruh, dálnici D1 i pražskou magistrálu. Budova Alpha se nachází u nového Náměstí Brumlovka s vodními prvky a posezením, které je centrem lokality a konají se zde pravidelně různé kulturní a společenské akce. Přilehlé okolí tvoří rezidenční zástavba a další administrativní budovy lokality Brumlovky, kde pracuje více než 13 tisíc lidí.

  • Nájem

    18,8 € / m² / měsíc

    + 119 Kčservisní poplatek

K dispozici

PlochaPatroPoznámkaČasování
160 m²Ihned

Další informace

Lokalita
Praha 4

Vybavenost

Bezbariérový přístup | Částečně vybaveno | Možnost změny dispozice | Přístup 24/7 | Kryté parkování

Podobné v okolí